Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Boom kopen Groningen

 

Waar kan ik tegenwoordig nog een boom kopen voor mijn tuin in Groningen? Bij Boomkwekerij Westerkwartier bent u aan het juiste adres. Boomkwekerij Westerkwartier is eén van de weinige overgebleven echte kwekerijen in Groningen waar u nog een boom kan kopen. Bijna wekelijks komen bij Boomkwekerij Westerkwartier in Groningen bomen binnen die worden ingekocht vanuit heel Nederland. Bent u op zoek naar een bolboom, leilinde, dakplataan of een groenblijvende boom? Boomkwekerij Westerkwartier kan deze bomen met gemak leveren. Of het nu gaat om kleine bomen geschikt voor in kleine tuinen, of hele grote bomen voor mensen die direct een groot exemplaar in de tuin willen. Boomkwekerij Westerkwartier heeft de expertise in pacht.   

 

Boomkwekerij nabij  Groningen en drachten

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u adviseren welke boom voor u de beste keuze is. Een boom kopen is een investering voor de toekomst. Niet elke boom is geschikt voor de plaats die de klant voor ogen heeft. Daarom is het verstandig u vakkundig te laten adviseren voordat u een boom koopt.

 

Bomen planten Groningen     

Het u zelf geen tijd om een boom te planten, of heeft u geen materiaal om deze te planten? Hoveniersbedrijf Westerkwartier beschikt over gekwalificeerd personeel om de boom bij u thuis te planten.  Ons werkgebied zijn de volgende provincies; Groningen, Drenthe en Friesland.