Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Boomkwekerij Friesland

Boomkwekerij Westerkwartier, nabij Friesland, is úw groothandel in bomen, fruitbomen, hagen, tuinplanten, vaste planten en perkplanten van hoogwaardige kwaliteit. Boomkwekerij Westerkwartier werkt samen met een uitgebreid netwerk aan kwekers waar wij al jaren zaken mee doen. Op deze manier kunnen wij u als Friese klant een uitgebreid sortiment boomkwekerijgewassen aanbieden. Boomkwekerij Westerkwartier legt de nadruk op kwaliteit, persoonlijk advies en snelheid van leveren. Door onze grote omvang van handel in tuinplanten kunnen wij de gewenste tuinplanten snel leveren. Boomkwekerij Westerkwartier is de marktplaats van de 3 noordelijke provincies, als het om bomen en tuinplanten gaat. Boomkwekerij Westerkwartier probeert de ‘lat’ zo hoog mogelijk te houden op het gebied van kwaliteit.

Tuinplanten Friesland

Het is de bedoeling dat Boomkwekerij Westerkwartier u als klant ontzorgd/wat bedoel je. Zo leveren wij complete beplantinglijsten voor hoveniers, groenvoorzieners, tuinontwerpers en particulieren op de gewenste locatie in Friesland. Boomkwekerij Westerkwartier hecht veel waarde aan persoonlijk advies en contact met de klant voor de lange termijn. Plantlijsten worden altijd binnen één week uitgeleverd. U kunt de bestellingen zelf ophalen in Niebert of anders kunnen wij het transport voor u regelen in Friesland.

Haagplanten Friesland

Boomkwekerij Westerkwartier beschikt zelf over negen hectare eigen productie grond, hier worden voornamelijk haagplanten op geteeld. Hierbij moet u denken aan coniferen, laurieren, taxus en hulst. Als u op zoek bent naar bomen of tuinplanten in Friesland is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze kwekerij, gelegen langs de A7 Groningen – Drachten.