Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Boomkwekerij Groningen

 

Boomkwekerij Westerkwartier in de provincie Groningen is een moderne boomkwekerij die de tuintrends nauwlettend in de gaten houdt. Boomkwekerij Westerkwartier beschikt over 9 hectare eigen grond. Op de kwekerij in Groningen worden voornamelijk haagplanten gekweekt. Hierbij moet u denken aan coniferen, laurieren, taxus en hulst. De laatste jaren heeft de boomkwekerij veel geïnvesteerd in kwaliteit, duurzaamheid en milieu. Zo wordt er nog nauwelijks meer gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Door het terugdringen van bestrijdingsmiddelen hebben de planten een mooie frisgroene kleur en het heeft de groei van de planten en wortels bevorderd. Ook zijn er de laatste jaren 40 vogelkastjes opgehangen. Vogels leven weer van ongedierte die wij liever niet in de planten zien.   

 

Boomkwekerij nabij Groningen

Onze Boomkwekerij is gevestigd in Niebert, nabij Groningen en Drachten langs de A7. Boomkwekerij Westerkwartier is een totaalleverancier als het om tuinplanten gaat. Zo kunnen wij uw bomen, fruitbomen, hagen, tuinplanten, perkplanten en vaste planten leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerende prijs. 

 

Tuinplanten Groningen

 Bent u op zoek naar tuinplanten in de provincie Groningen? Dan is een bezoek aan Boomkwekerij Westerkwartier zeker de moeit waard.