Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Fruitbomen Groningen

Boomkwekerij Westerkwartier in Niebert, gelegen nabij Groningen en Drachten, heeft een groot assortiment fruitbomen te koop. Boomkwekerij Westerkwartier is dé specialist als het gaat om fruitbomen in de Provincie Groningen en ver daar buiten. In Groningen zijn wij een van de weinige kwekers waar u zo’n breed scala aan fruitbomen kunt kopen. U krijgt bij Boomkwekerij Westerkwartier deskundig advies over de aankoop van uw fruitbomen. Denk dan bijvoorbeeld aan; welke rassen bestuiven elkaar goed en hoe u de fruitboom het beste kunt planten.

 

Fruitbomen kopen Groningen

Tegen concurrerende prijzen kunt u hier fruitbomen kopen. Of het nu gaat om oude fruitbomen, laagstam fruitbomen, halfstam fruitbomen of hoogstam fruitbomen, het staat allemaal op voorraad op de boomkwekerij in Niebert gelegen langs de A7 Groningen – Drachten. Boomkwekerij Westerkwartier biedt persoonlijke service om u te helpen de juiste fruitbomen te kiezen die bij u passen qua smaak en doeleinden. Boomkwekerij Westerkwart biedt fruitbomen op een langzaam groeiende onderstam aan, die geschikt zijn voor particuliere tuinen. Er is keuze uit pot geteelde fruitbomen of vollegronds geteelde fruitbomen. De fruitbomen die wij leveren zijn van goede kwaliteit, met een goed wortelstelsel. Kwaliteitscontrole vindt plaats door de NAK tuinbouw; deze instantie controleert of de fruitbomen gezond zijn en accuraat zijn gelabeld. Al onze fruitbomen worden gekweekt in Nederland.

  

 

Fruitbomen planten

Zelf geen werk van de fruitbomen willen hebben, maar wel de vruchten ervan plukken? Dat kan!!! De deskundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Westerkwartier kunnen uw fruitbomen planten. Daarnaast is het mogelijk om uw fruitbomen ieder jaar te laten snoeien door onze vakmensen. Zo kunt u jaren genieten van uw fruitboom. Daar plukt u de vruchten van!!!

 

Fruitboom cadeaubonnen beschikbaar; ideaal voor verjaardagen of huwelijksgeschenken ect.