Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hovenier Leek

U bent bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier op het juiste adres als u een vakkundige hovenier wil inschakelen voor uw tuinklussen in Leek. Hoveniersbedrijf Westerkwartier bedient al sinds 2003 klanten in de regio Westerkwartier, onder andere in Leek. Onze hovenier kan u op verschillende manieren bedienen, van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Waar u hem ook voor inschakelt, u kunt rekenen op kwaliteit, creativiteit, kwaliteit en service.  

De hovenier nabij Leek voor de ideale tuin

De ideale tuin is voor iedereen anders. Daarom gaan wij voorafgaand aan het tekenen van het tuinontwerp met u om tafel om een inventarisatie te maken van de huidige tuinsituatie en uw wensen. Zo vernemen we graag welke stijl en sfeer u aanspreekt, en welk type bestrating en beplanting uw voorkeur hebben. Ook kijken we naar de stijl van uw woning, aangezien wij van mening zijn dat de tuin hierbij moet aansluiten.

Een professionele hovenier voor al uw tuinklussen in Leek

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Leek garandeert totale uitvoering. Wij bedienen u niet alleen op het gebied van tuinaanleg, wij kunnen u ook helpen bij tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Naast uitvoerend werk kan onze hovenier we u voorzien van deskundig advies en praktische tips. Het verlenen van de nodige service is bij ons vanzelfsprekend, ook na het aanleggen van de tuin. U kunt ons dan ook inschakelen voor onderhoud. Want alleen met regelmatig onderhoud blijft uw tuin in goede staat. En u wilt natuurlijk langdurig kunnen genieten van uw paradijs achter het huis!