Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hovenier Marum

Voor een vakkundige hovenier in Marum gaat u naar Hoveniersbedrijf Westerkwartier. Wij zitten sinds 2003 in het vak en bedienen klanten op succesvolle wijze in onder andere Marum.

Onze hovenier creëert uw perfect tuin in Marum

Service is bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Marum vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor kwaliteit. Wij werken alleen met vakkundige hoveniers die weten hoe ze u tevreden moeten stellen. Pas als u onbezorgd kunt genieten van uw tuin zijn wij tevreden.

Naast kwaliteit en service is creativiteit natuurlijk erg belangrijk. Helemaal wanneer u ons inschakelt voor een tuinontwerp. Een tuinontwerp begint met een inventarisatie. Wij vernemen graag wat uw wensen zijn, kijken naar de ruimtelijke mogelijkheden en naar uw budget. Bij het tekenen houden we rekening met de gewenste stijl en sfeer, en maken we praktische overwegingen. Zo creëert onze hovenier een passend tuinontwerp voor waar u heerlijk in kunt genieten.

Wij verzorgen ook de aanleg van uw tuin en kunnen u dan ook adviseren over beplanting, terrassen, paden en (zwem)vijvers. Voorbeelden van deze kunt u bekijken bij onze kwekerij, waar u van harte welkom bent.

Een hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Marum

Zoals gezegd is service belangrijk voor ons. U kunt er dan ook op rekenen dat onze hovenier u voorziet van handig tips en adviezen. Bijvoorbeeld over het onderhoud van uw tuin. Laat u dit graag doen door een professional? Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Marum voert ook tuinonderhoud uit.

Wilt u weten wat onze hovenier voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.