Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hovenier Roden

Wilt u uw tuin in Roden renoveren of wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen door een vakkundige hovenier? Laat u eens informeren door Hoveniersbedrijf Westerkwartier.

De hovenier in Roden voor een tuin op maat

Een goed ontwerp vormt de basis voor een passende tuin. Zowel het ontwerp als de aanleg kunnen worden gerealiseerd door een hovenier Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Roden.

Op basis van uw wensen, de mogelijkheden qua ruimte en de omgeving waar de tuin deel van uitmaakt, maakt de hovenier een tuinontwerp. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met praktische overwegingen en natuurlijk met uw budget. Door een bezoek te brengen aan onze eigen kwekerij kunt u zelf aangeven welke bloemen en planten u mooi vindt. Ook kunnen wij (zwem) vijvers aanleggen en verzorgen we de aanleg van een terras, pad of oprit laten leggen. Hier hebben wij ruime ervaring mee en beschikken als professioneel hovenier over de nodige materialen en machines.

Een hovenier voor meer dan allen tuinaanleg in Roden

Service is bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Roden vanzelfsprekend. Service houdt dan ook niet op nadat de tuin is aangelegd. Onze hovenier voorziet u van handig tips en adviezen, bijvoorbeeld over het verzorgen van uw planten en schoonhouden van uw terras.

Ook kunnen we u helpen op het gebied van onderhoud. U wilt uw tuin natuurlijk in goede staat houden, dus wellicht wilt u hier een professional voor inschakelen. Onze hovenier is u ook graag van dienst op het gebied van onderhoud.