Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hovenier Zuidhorn

Voor een Hovenier in of nabij Zuidhorn gaat u naar Hoveniersbedrijf Westerkwartier. Wij voeren al meer dan tien jaar verschillende tuinwerkzaamheden uit voor klanten in de regio Westerkwartier. Zo ook in Zuidhorn. Lees voor meer informatie verder of neem een kijkje op onze website.

De hovenier nabij Zuidhorn voor complete uitvoering

Een hovenier van Hoveniersbedrijf Westerkwartier is in te schakelen voor de complete uitvoering van uw “tuinproject”. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg en onderhoud. Oftewel, het hele pakket. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een bepaald onderdeel.

Ook kunt u ons inschakelen voor passende beplanting of het aanleggen van een (zwem)vijver. We kunnen u tevens helpen bij het aanleggen van een terras, pad of oprit laten leggen? Wij hebben ervaring met verschillende soorten materialen zoals natuursteen, gebakken materiaal of half vervaardigd (zoals grind).

Een ervaren en vakkundige hovenier voor tuinwerkzaamheden in Zuidhorn

Hoveniersbedrijf Westerkwartier zit sinds 2003 in het vak en heeft een mooie reputatie opgebouwd in de omgeving van onder andere Zuidhorn. Om de kwaliteit te kunnen bewaken werkt Hoveniersbedrijf Westerkwartier alleen met vakkundige en ervaren hoveniers. Ook werken bij met een groep vaste onderaannemers voor specifieke werkzaamheden. Deze mensen, freelance of in dienst, worden met zorg geselecteerd.

Uw hovenier voert niet alleen uitvoerende werk uit, hij kan u ook voorzien van handige tips en adviezen. Bijvoorbeeld over het onderhouden van uw tuin. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u uitvoeren als u onderhoud liever overlaat aan een professional.