Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hoveniersbedrijf Grootegast

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Grootegast is een ervaren hovenier in te schakelen voor tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg, beplanting en onderhoud. Al sinds 2003 bedienen wij klanten in de regio Westerkwartier, waaronder in Grootegast. Ook u zijn we graag van dienst!

Het hoveniersbedrijf nabij Grootegast voor een complete tuin

Schakelt u Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Grootegast in voor het ontwerp van uw tuin? Wij vernemen graag wat uw wensen zijn en werken dit uit tot een passend ontwerpt. Hierbij kijken we ook altijd naar de stijl van uw woning, om ervoor te zorgen dat de tuin hierbij aansluit. Vervolgens gaan we over tot aanleg.

Voorafgaand aan de aanleg van de tuin wordt gekeken of uw grond vruchtbaar is. In sommige gevallen is bemesting voldoende, maar het kan ook zijn dat er nieuwe grond in moet wanneer er bijvoorbeeld straatzand in zit. Hoveniersbedrijf Westerkwartier is sterk in grondbewerking en werkt met kwalitatief hoogwaardig tuinaarde.

Ligt de tuin er mooi bij? Dan kunt u ons inschakelen voor (periodiek) tuinonderhoud. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin langdurig in goede staat blijft.

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Grootegast werkt alleen met vakkundige hoveniers

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Grootegast werkt alleen met goed opgeleide hoveniers. Daarnaast werken bij met een groep vaste onderaannemers. Al onze mensen, freelance of in dienst, worden met zorg geselecteerd. Alleen zo kunnen we kwaliteit leveren. Daarnaast leveren we persoonlijke service.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een offerte ontvangen? Vertel ons wat u wilt en wij informeren u graag!