Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hoveniersbedrijf Marum

Hoveniersbedrijf Westerkwartier is uw tuinspecialist nabij Marum! Wij zijn een hoveniersbedrijf met ruim 10 jaar ervaring in tuinen, van de aanleg van een tuin tot het onderhoud van deze. Hoveniersbedrijf Westerkwartier werkt voor klanten in de regio Westerkwartier, waaronder in Marum. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees verder, neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Een professioneel hoveniersbedrijf nabij Marum voor optimale kwaliteit

Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Marum is sinds 2003 in te schakelen voor tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinaanleg, beplanting en onderhoud.

Wij werken uitsluitend met vakkundig opgeleide hoveniers. Moeten er specifieke werkzaamheden worden uitgevoerd? Dan huren we onze vaste onderaannemers in. Al onze hoveniers, freelance of in dienst, worden met zorg geselecteerd. Dit geldt ook voor de producten en materialen waar we mee werken. Dit alles om u als klant de beste kwaliteit te kunnen bieden. Naast kwaliteit staan service en creativiteit hoog in ons vaandel.

Een tuin op maat door Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Marum

Schakelt u Hoveniersbedrijf Westerkwartier in voor tuinontwerp? Een ontwerp wordt altijd gemaakt op basis van uw wensen en eisen. Tevens kijken wij naar de stijl van uw woning. Dit nemen we mee in het ontwerp, om ervoor te zorgen dat de tuin echt een verlengstuk wordt van uw woning.

Als de tuin eenmaal is aangelegd door onze hoveniers, kunnen wij u helpen met het onderhoud van deze. Hoveniersbedrijf Westerkwartier nabij Marum biedt complete dienstverlening, van begin tot eind.