Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Hoveniersbedrijf Zuidhorn

Hoveniersbedrijf Westerkwartier is dé hoveniersorganisatie in Zuidhorn met ruim 10 jaar ervaring. Wij kunnen u op verschillende manieren bedienen, van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Waar u ons ook voor inschakelt u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, creativiteit, kwaliteit en service. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Een veelzijdig hoveniersbedrijf in Zuidhorn

Hoveniersbedrijf Westerkwartier bestaat al sinds 2003 en tegenwoordig een succesvolle hoveniersorganisatie te noemen. Wij hebben de afgelopen jaren een mooie reputatie kunnen opbouw door klanten in de regio Westerkwartier en daarbuiten op succesvolle wijze te bedienen. Ook klanten in Zuidhorn zijn we graag van dienst. Hoe we u kunnen ondersteunen? Hoveniersbedrijf Westerkwartier biedt totale dienstverlening in tuinwerk:

  • Tuinontwerp
  • Tuinrenovatie
  • Tuinaanleg
  • Beplanting
  • Onderhoud

Wij voeren niet alleen hovenierswerkzaamheden uit, wij voorzien u ook graag van deskundig advies en praktische tips. U kunt bij Hoveniersbedrijf Westerkwartier dan ook rekenen op optimale service. Wij creëren niet alleen een mooie tuin, wij zorgen er ook voor dat u weet hoe u deze in goede staat kunt houden.

Voor een tuin op maat in Zuidhorn

Hoveniersbedrijf Westerkwartier maakt uw tuin wat het hoort te zijn; een verlengstuk van uw woning. Het is dan ook belangrijk om de stijl van uw interieur en uw persoonlijke smaak terug te laten komen in de tuin. Wij nemen de tijd om met u hierover van gedachten te wisselen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en vullen deze waar nodig aan met opties en ideeën. Zo realiseren we samen met u een tuinontwerp.