Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Partners

DCM gazonmest

DCM organische meststoffen biedt een groot scala aan plantenvoeding. Bij elke bemesting met DCM organische meststoffen kunnen deze grondstoffen als dusdanig naar de natuur terugkeren. Het geheim van DCM schuilt in de kennis en de biodiversiteit aan grondstoffen die gebruikt worden om tot een evenwichtige bemesting te komen, afgestemd op de voedingsbehoefte van elke plant.

Website: http://www.dcm-info.nl/


acd tuinkassen

ACD is fabrikant van de hobbykassen "ACD® Prestige". Verder biedt ACD het grootste en meest complete assortiment van tuinkassen en aanverwante artikelen van Nederland. ACD staat voor kwaliteit en service! 

Website: http://www.acd-kassen.nl/


quick hedge
Tuinarchitecten, hoveniers en tuinliefhebbers kiezen steeds vaker voor de bijzondere eigenschappen van QuickHedge kant-en-klaar hagen. Quickhedge biedt namelijk de combinatie van topkwaliteit en 'privacy binnen één dag' aan. U hoeft geen jaren te wachten om ongestoord van uw tuin te genieten en u maakt het er levend 'groen' van.    

Website: http://www.quickhedge.com/


mobilane

Mobilane ontwikkelt en produceert innovatieve kant en klaar groenproducten voor bedrijven en particulieren. Mobilane draagt als marktleider bij aan een groene leefomgeving. Zij leveren kwaliteit en service, zowel nationaal als internationaal.

Website: http://mobilane.nl/


de wit tuingereedschap

DeWit is een familiebedrijf dat al 5 generaties lang gesmeed gereedschap produceert. Tegenwoordig is DeWit een modern metaalbewerkingsbedrijf. Het bedrijf is in 1898 door Willem de Wit begonnen, hij was dorpssmid in het Groningse dorp Kornhorn.

Website: https://www.dewit.eu/nl/


queens grass

Bent u op zoek naar graszoden? Met de graszoden van Queens Grass bent u verzekerd van een uitstekende grasmat!  

Website: http://www.queensgrass.com/


fruitboomplaza

Fruitboomplaza heeft een ruim assortiment en jarenlange ervaring met het rooien en leveren van oudere fruitbomen, van struik tot hoogstam.

Website: http://www.fruitboomplaza.nl/


haagwinkel
Haagwinkel is een overkoepelende organisatie waar de webwinkels coniferenwinkel.nl, beukenhaagwinkel.nl, taxuswinkel.nl en laurierwinkel.nl onder vallen. Haagwinkel heeft veel ervaring in het online vermarkten van boomkwekerijproducten en werkt samen met gerenommeerde kwekers. Alle planten geleverd door Haagwinkel staan onder jaarlijks toezicht van de NAKtuinbouw kwaliteitscontrole en voldoen aan EG Kwaliteit. U kunt bij Haagwinkel rekenen op kwaliteit en een snelle levering voor een zeer scherpe prijs. Het is dan ook hun streven om niet alleen de beste, maar ook de voordeligste te zijn.

Website: www.haagwinkel.nl

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!