Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

TUINAANLEG HAREN

Hoveniersbedrijf Westerkwartier is de hovenier nabij Haren met als specialisme tuinaanleg en tuinonderhoud. Na ruim 10 jaar is Hoveniersbedrijf Westerkwartier uitgegroeid tot een volwassen hoveniersbedrijf. Door onze ervaring  kunnen wij uw tuin laten uitgroeien tot een droomtuin, compleet in uw gewenste stijl. Hoveniersbedrijf Westerkwartier kan uw tuin in Haren aanleggen, maar eerst kunnen wij voor een tuinontwerp zorgen. Uw droomtuin zoals u die voor ogen heeft, begint bij een goed tuinontwerp.

 

HOVENIER WERKZAAM IN HAREN

Wij als Hoveniersbedrijf, vinden de inrichting van uw tuin net zo belangrijk als de inrichting van uw woning. De tuin moet als tweede woonkamer kunnen functioneren. Hier wilt u genieten van de eerste lentezon of samen buiten eten met het gezin,  vrienden of familie. Een tuin maakt dit mogelijk als deze goed functioneel ontworpen en aangelegd is. Optimaal genieten betekent een tuin naar uw wensen. Hoveniersbedrijf Westerkwartier kan uw wensen vertalen in een goed tuinontwerp. De voordelen zijn dat Hoveniersbedrijf Westerkwartier alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoert. U kunt bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.  Zo kunt u blijven genieten van uw tuin.

 

TUINAANLEG LATEN AANLEGGEN IN HAREN


Als het tuinontwerp definitief is, kan de aanleg van de tuin van start. Ook hier kunnen wij als Hoveniersbedrijf Westerkwartier bij helpen. Uit ervaring  selecteren wij zorgvuldig de beste materialen. Hierdoor kunnen wij optimale kwaliteit en levensduur van de geleverde materialen   waarborgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het aanleggen van uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Westerkwartier of kom een kijkje nemen op onze kwekerij in Niebert.