Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Tuincentrum Westerkwartier

Tuincentrum Westerkwartier zit bijna twintig jaar in het vak en is uitgegroeid tot een veelzijdige kwekerij met maar liefst 7 hectare grond. Wij kweken een breed assortiment bomen en planten. Denk hierbij aan coniferen, heesters, laanbomen, hagen, klimplanten, waterplanten, heide, rozen, azalea, perk planten en fruit planten. Onze bomen en planten worden voornamelijk in de volle grond gekweekt, maar ook in containers. Dit gebeurt veelal op onze kwekerij, maar wordt ook ingekocht bij de door ons zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Naast planten en bomen kunt u bij ons ook terecht voor potgrond, wortelstimulator voor bomen en beuken, boompalen, boomband, kippenkorrels, turf, compost, champost, antiworteldoek, bollen, zaden (Douma zaden), teeltaarde en zand.

Bomen en planten met zorg gekweekt en geleverd

Wij kweken onze bomen en planten met de grootste zorg om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zo werken wij met langzaam werkende meststoffen om uitspoeling van mineralen tot een minimum te beperken. Ook het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen wordt waar mogelijk beperkt.

Door onze jarenlange ervaring met kweken, planten en het verzorgen van planten kunt u voor advies altijd bij ons terecht. Service, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering staan hoog in ons vaandel.