Halbe Wiersemaweg 2b
9365 TB Niebert
T 0594 - 502269
F 0594 - 548308
E info@boomkwekerij-westerkwartier.nl

Tuinaanleg – Een tuin zoals u het wilt

De aanleg van een tuin vereist vakmanschap. Daarom werkt Hoveniersbedrijf Westerkwartier uitsluitend met vakkundig opgeleide hoveniers. Voor specifieke werkzaamheden huren we vaste onderaannemers in. Al onze medewerkers, freelance of in dienst, worden met zorg geselecteerd. Dit geldt ook voor de producten en materialen waar we mee werken. Alleen zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit bieden.

Sterk in grondbewerking

Voorafgaand aan een gazonaanleg of aanleg van een volledige tuin is het natuurlijk van belang dat uw grond vruchtbaar is. In sommige gevallen is bemesting voldoende, maar wellicht dat er nieuwe grond in moet wanneer er bijvoorbeeld straatzand in zit. Hoveniersbedrijf Westerkwartier is sterk in grondbewerking en biedt hoge kwaliteit tuinaarde.

Beschoeiingen

Bescherm uw oever of slootkant om stabiliteit van de waterkant te waarborgen. We maken beschoeiingen veelal van hout, maar kunnen desgewenst ook gebruik maken van andere materialen zoals kunststof of staal. 

Bestrating

Wilt u een terras, pad of oprit laten leggen? Boomkwekerij Westerkwartier helpt u graag verder. We hebben ervaring met allerlei soorten materialen zoals; natuursteen, gebakken materiaal of half vervaardigd (zoals grind). 

Totale uitvoering en continue service

Hoveniersbedrijf Westerkwartier garandeert totale uitvoering. Niet alleen op het gebied van tuinaanleg, wij kunnen u ook bedienen op het gebied van tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Naast uitvoerend werk kunnen we u helpen aan deskundig advies en praktische tips. Het verlenen van de nodige service is bij ons vanzelfsprekend, ook na het aanleggen van de tuin.

 

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 7.30 uur tot 18.00 uur
Za. 8.30 uur t/m 17.00 uur


Bedrijfsfilm
bedrijfsfilm boomkwekerij westerkwartier


Partners
acd DCMDe Wit HaagwinkelQuick hedge Queens grassMobilane

Offerte Aanvragen Volg ons op facebook

Bel/mail mij!